Stappenplan

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Wist u dat u met professioneel schilderwerk de look & feel van uw woning volledig kunt veranderen?

We stellen eerst kwaliteit voorop. We weten hoe belangrijk het is voor onze klanten om op professionele wijze te werken, stap voor stap tot alles is afgewerkt. Ontdek onze professionele aanpak!

Het 7-stappen plan

De systematische benadering van uw schilderwerk of behangwerk.

Alle medewerkers volgen hetzelfde bewezen 7-stappen plan om een prachtig geschilderd interieur- of exterieurproject te realiseren. Interieurdecoratie op zijn best.

Stap 1: Uw offerte aanvraag

Ons gedetailleerd voorstel zorgt voor een helder beeld van wat we voor uw woning kunnen doen. Er zijn geen verborgen kosten en het voorstel is zo eenvoudig en duidelijk mogelijk. Na het bezoek aan uw woning kan Venneman u de raming voor uw huis opmaken.

Stap 2: Werkschema

Na de goedkeuring van uw offerte ontvangt u de bevestiging van alle specificaties, zoals te gebruiken verven, oppervlakken, prijzen enz. Onze kleurconsulente maakt bij u een afspraak voor het bepalen van de kleuren en behangpatronen. U ontvangt de start- en uitvoeringstermijn die we volgen tot het einde van de werken.

Stap 3: De werkvoorbereiding is evenredig met het resultaat!

Alle te bewerken oppervlakken gaan we eerst voorbereiden. Indien nodig verwijderen we oude onderhoudsproducten, want bepaalde chemicaliën zorgen voor het afpellen en zelfs verkleuren van verf of behang! Oude verf kan oxideren door de zon en kruimelig worden. Die stofdeeltjes niet verwijderen zal ervoor zorgen dat nieuwe verf niet goed kleeft op de wand. Onze degelijke werkvoorbereiding maakt nu net het verschil met andere schildersbedrijven. U wilt toch net dat uw investering jarenlang meegaat en geen verder onderhoud hoeft, niet?

Stap 4: Het is tijd om te schilderen!

Hier begint de magie! Voor zowel buitenschilderwerk als binnenschilderwerk zal onze schilderexpert eerst een grondlaag voorzien. De zogenaamde ‘primer’. Daarna volgt de gekleurde verf. Voor buitenschilderwerk, vooral voor de gevel, komt een expert langs die de ondergrond bestudeert en adviseert welk type verf het meest geschikt is, en ook, hoeveel lagen er nodig zijn voor optimaal resultaat.

Stap 5: De opkuis

Elke schildersdag eindigt met een grondige opkuis van de werkruimte. Venneman doet het nodige voor de bewoners tijdens de werken om uw woning zo net en veilig te houden als het kan.

Stap 6: De werkinspectie voor uw optimale tevredenheid

Eenmaal de werken zijn uitgevoerd gaan we met u rond om elk hoekje te inspecteren, binnen en buiten. Na de droogtijd brengen we retouches aan waar nodig. Daarna controleren we opnieuw met u om uw tevredenheid te kunnen verzekeren.

Stap 7: Betaal en geniet!!

Eenmaal alles is afgerond, bevestigen we samen met u de finale betaaldetails. Daarna verlaten we uw woning even netjes als we het gevonden hebben zodat u kunt genieten van uw vernieuwde ruimtes. Voor meer informatie rond onze systematische benadering, of voor een vrijblijvende offerte, bel ons op 0475/50 62 30. Makkelijker is nog om ons te contacteren via het aanvraagformulier.

CREEER JOUW DROOM

Met het ontwerpen van onze interieurs hebben we vanaf ons bestaan de aandacht voor de bewoners voorop gehad.
Het is onze zorg om een interieur zo te ontwerpen en de juiste kleur en toon te gebruiken zodat jij er prettig in leeft.

null

NOG VRAGEN ?

Weet u al welke kleur bij uw interieur past? Of heeft u nog vragen hoe wij schilderen? Precies op deze en andere vragen helpen wij u graag op weg. Maak een afspraak of bel 0475/50 62 30.

Dan spreken wij elkaar snel.