Tips interieurdecoratie

ONE STOP SHOP

Schilderen, behangen en inrichten doet u slechts een paar keer in uw leven. Er komt veel bij kijken.
Met Schilderwerken Venneman is alles in een keer goed geregeld.

Wenst u de laatste trends te ontdekken in interieurdecoratie?

Kijkt u ook uit naar de beste schildertips? Hier bent u op het juiste adres! Deze pagina is bedoeld om onze klanten de beste schildertrends en tips aan te reiken.
Heeft u nog meer vragen, aarzel niet om ons op te bellen.

Tips over kleurgebruik bij schilderwerken

Klassieke combinaties en basis tips
> Complementair
> Analoog
> Triadic

complementair: selecteer één kleur en kijk dan naar de andere kant van het kleurenwiel. Soms is de tegenovergestelde kleur de perfecte kleur voor een combinatie. Zoals blauw en oranje.

analoog: kies een kleur waar u zichgoed bij voelt, dan kijkt u naar de kleuren die ernaast staan of er net bij aansluiten. Als u enkele tinten van een kleur gebruikt van dezelfde kleurfamilie kunt u een rustgevend effect bekomen. Zoals groen als hoofdkleur, lichtgroen en turquoise-groen als accent.

triadic: deze methode is als u het er eens op wilt wagen, maar het kan wel zijn vruchten afwerpen. Er worden 3 kleuren gebruikt uit het kleurschema, die tegenover elkaar staan. Bijvoorbeeld paars, oranje en groen.

Behangwerken Gent

Is een schilder duur?

Het is erg lastig om de kostprijs te bepalen zonder de werkplek te hebben bezocht. Vaak vraagt men naar het uurtarief.

De uurtarieven bij schilders kunnen variëren, dit kan gaan tot 40 euro. Waarom is de ene schilder zogezegd goedkoop en de andere dan duur. Misschien is die goedkope schilder een prutser en de hele dure schilder een oplichter?

Het antwoord heeft veel nuances.

Schilderwerken Venneman is niet de goedkoopste en ook niet de duurste, we weten dat het uurtarief ergens tussenin ligt. Maar! Door de jarenlange ervaring, het gebruik van de juiste producten, welke producten er moeten aangewend worden voor een bepaald type werk, dan komt de totale som van het werk heel concurrentieel uit.

Daarbij speelt het comfort dat u heeft van de uitstekende service en de afwerking binnen de afgesproken termijn ook een rol.

Op wat moet u letten bij uw offerte?

• hoe is de totaalsom opgebouwd
• vraag naar welke producten uw schilder gebruikt
• vraag waarom hij deze producten gebruikt
• zijn er kleine herstellingen voorzien van de ondergrond

En: wat is de garantie. Indien een aannemer een fout maakt al is dit een ongewild ongeluk, u hoeft hiervan niet het slachtoffer te worden.