Houten Ramen & Deuren schilderen

Houten ramen schilderen & deuren

Bescherm houten ramen en deuren tegen weersinvloeden. Wanneer hout te lang blootgesteld wordt aan regen en vocht zal het beginnen rotten. Een goed aangebrachte verflaag biedt jarenlang bescherming voor uw houten schrijnwerk.

Maar ook verf is aan slijtage onderhevig. Het is daarom belangrijk om de vijf jaar onderhoud te laten uitvoeren aan uw houten schrijnwerk. Wij inspecteren alles op tekenen van zwakke plekken en vernieuwen de bovenste verflaag.

Wacht niet te lang om houten ramen te schilderen.

Wacht niet te lang met schilderen, want hoe langer u wacht, des te meer tijd het kost aan schuren en herstellen van het hout.

Wanneer er barsten in de verf komen, er blaasjes ontstaan of de verf verpoederd, loopt uw raam risico op vochtproblemen en houtrot. Een goede laag verf beschermt namelijk het materiaal van de ramen en voorkomt tevens vochtproblemen in huis.

Waarom kiest u voor Schilderwerken Venneman ?
Onze klanten kiezen niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor de soepele samenwerking. Kiezen voor Venneman is een veilige en zelfverzekerde keuze. We zijn oplossingsgericht en onze toewijding zorgde reeds voor talloze referenties in heel Vlaanderen.

Wij kiezen voor Trimetal en Lucite verf, omdat deze een duurzame afwerking garanderen.

Leer meer over ons stappenplan.

REALISATIES

Hout is duurzaam
vraag een professionele schilder

MERKEN