Over ons

Ervaar het professionele kleurverschil

Bij Venneman Schilderwerken ligt de focus eerst en vooral op de ervaring van de klant. We wensen dat klanten ons herinneren als één van de beste diensten die ze ooit aan huis hebben gehad.

Schilderwerken Venneman staat reeds meer dan 15 jaar in het vak met een totaal gamma aan hoog kwaliteit exterieure schilderwerken en interieur behangwerken en schilderwerken. Onze hoog opgeleide en toegewijde huisschilders weten hoe ze elke opdracht aanpakken, klein of groot.

In het vakblad Paint Stuc & Covering News verscheen een compleet artikel over de vakkennis en kleurgebruik bij Schilderwerken Venneman.

ONS TEAM

Onze klantenservice-aanpak zet uw wensen op de eerste plaats met 100% garantie op elk werk dat Venneman bij u uitvoert.

Ons vriendelijk en professioneel personeel is er om alle vragen die u heeft over ons bedrijf en diensten te beantwoorden. Venneman werkt met eigen personeel en er wordt niets uitbesteed. De zaakvoerder werkt mee op het terrein en superviseert voortdurend de werken.

null

HELDERE BELOFTE

Een aangename woonomgeving begint met stijlvol kleurgebruik. Bij Schilderwerken Venneman maken we van bouwen en afwerken een waar feest. Ontdek hoe wij uw huis transformeren tot een tijdloze en elegante ruimte.

TOP 3 VOORDELEN

Garantie
Venneman levert 10 jaar garantie op schilderwerken binnen én buiten. Bovendien een ongeziene garantie van 6 jaar op buitenlakwerken op hout.

Verzekerde aannemer
Uw woning is in goede handen. Venneman werkt hard aan veiligheid zodat u zich zeker voelt wanneer u ons inhuurt.
Venneman is dan ook volledig verzekerd.

Technische kennis
Vakkennis staat voorop bij elk project. Als klant verdient u topresultaat. Als partners kiezen wij voor top schildermerken, onder meer de producten van AkzoNobel zoals Trimetal, Sikkens en Herbol. Met het beste behang van Arte, Casmane, Elitis, Hooked on Walls, Masureel en raamwerk van Diaz krijgt uw woning beslist de perfecte look.

Your Website Title
How to Share With Just Friends

How to share with just friends.