Over ons

Ervaar het professionele kleurverschil

Bij Venneman Schilderwerken ligt de focus eerst en vooral op de ervaring van de klant. We wensen dat klanten ons herinneren als één van de beste diensten die ze ooit aan huis hebben gehad.

Schilderwerken Venneman staat reeds meer dan 15 jaar in het vak met een totaal gamma aan hoog kwaliteit exterieure schilderwerken en interieur behangwerken en schilderwerken. Onze hoog opgeleide en toegewijde huisschilders weten hoe ze elke opdracht aanpakken, klein of groot.

Ons team

Onze klantenservice-aanpak zet uw wensen op de eerste plaats met 100% garantie op elk werk dat Venneman bij u uitvoert.

Ons vriendelijk en professioneel personeel is er om alle vragen die u heeft over ons bedrijf en diensten te beantwoorden. Venneman werkt met eigen personeel en er wordt niets uitbesteed. De zaakvoerder werkt mee op het terrein en superviseert voortdurend de werken.

3 redenen om voor ons te kiezen

 • 1Garantie

  Venneman levert 10 jaar garantie op schilderwerken binnen én buiten. Bovendien een ongeziene garantie van 6 jaar op buitenlakwerken op hout.

 • 2Verzekerde aannemer

  Uw woning is in goede handen. Venneman werkt hard aan veiligheid zodat u zich zeker voelt wanneer u ons inhuurt.
  Venneman is dan ook volledig verzekerd.

 • 3Technische kennis

  Vakkennis staat voorop bij elk project. Als klant verdient u topresultaat. Als partners kiezen wij voor top schildermerken, onder meer AkzoNobel, Trimeta. Met het beste behang van Arte en raamwerk van Diaz krijgt uw woning beslist de perfecte look.