Kleuradvies

WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

Wist u dat u met professioneel schilderwerk de look & feel van uw woning volledig kunt veranderen?

We stellen eerst kwaliteit voorop. We weten hoe belangrijk het is voor onze klanten om op professionele wijze te werken, stap voor stap tot alles is afgewerkt. Ontdek onze professionele aanpak!

We willen er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt

Kleur kan uw interieur totaal veranderen en perfecte harmonie creëren. Maar welke kleur kiest u en met welke tinten combineert u? Welke accenten kunt u leggen? Wij helpen u graag op weg!
In samenspraak met onze kleurconsulente kunt u alle kleuren in uw woning perfect op elkaar afstemmen. We kunnen elke smaak, elk gewenst interieur creëren.
Na het samenstellen van het kleurenpallet met onze kleurconsulente, gaan wij door middel van ons kleurprogramma een ontwerp van uw interieur elektronisch uitwerken.

U krijgt voor aanvang van de werken reeds een visueel beeld van het samengestelde interieur.

Wij kunnen u verschillende simulaties uitwerken zodanig dat u dé juiste keuze kunt maken.

WOONSTIJL

Iedereen heeft zo zijn haar eigen smaak, wij noemen dat woonstijl. Ben je meer voor een landelijke uitstraling of ga je liever voor moderne strakke lijnen? Zoek je iets klassieks of misschien wel retro? Onze kleuradviseur helpt jou met het maken van jouw woonstijl. Dat is niet alleen leuk , maar ook handig! Want zo wordt het kiezen uit een van onze ontwerpen of stijlen weer een stukje makkelijker.

Tijdens een afspraak bespreken we wat jouw woonstijl is. Ervaar het zelf en maak direct een afspraak.

CREEER JOUW DROOM

Met het ontwerpen van onze interieurs hebben we vanaf ons bestaan de aandacht voor de bewoners voorop gehad.
Het is onze zorg om een interieur zo te ontwerpen en de juiste kleur en toon te gebruiken zodat jij er prettig in leeft.

null

NOG VRAGEN ?

Weet u al welke kleur bij u past? Of heeft u nog vragen over hoe wij schilderen? Precies op deze en andere vragen helpen wij u graag op weg.

Maak een afspraak of bel 0475/50 62 30. Dan spreken we elkaar snel