Behangwerken

Behang brengt sfeer

Een nieuwe kleur, nieuwe textuur, of stijl kunt eenvoudig bereiken door het plaatsen van nieuw behang! U kunt dit eventueel zelf proberen. Wenst u een job die correct is uitgevoerd voor jarenlang vlekkeloos interieurplezier, contacteer dan Schilderwerken Venneman!

Grootse sfeer en grandeur

Een nieuwe kleur, nieuwe textuur, of stijl kunt u eenvoudig bereiken door het plaatsen van nieuw behang! U kunt dit eventueel zelf proberen. Wenst u een job die correct is uitgevoerd voor jarenlang vlekkeloos interieurplezier, contacteer dan Schilderwerken Venneman!
Behang doet de muren spreken en kan de sfeer van de vroegere grandeur oproepen, de dimensies van uw ruimte optisch wijzigen tot een heel trendy sfeer scheppen. Ons team voert zowel kleine als grote behangopdrachten uit.

Onze missie : u een wondermooie omgeving bezorgen dankzij onze decorateurs.

COLLECTIES

Het gebruik van behangpapier is weer volop in de mode. U kunt de juiste sfeer bekomen door verf en behang te gaan combineren. Venneman gebruikt steeds de nieuwste collecties.

We zijn op de hoogte van de nieuwste trends
Bij behangwerken zijn de trends zowel modern als klassiek. We helpen u graag met het ontdekken van de brede waaier aan mogelijkheden én bovendien geeft onze interieurspecialiste gratis advies. Samen met u geven we een gepersonaliseerde toets aan uw project.
Het merk dat we volgen zijn de collecties van Arte.

REALISATIES

PERFECT BEHANG
BRENGT UW INTERIEUR TOT LEVEN

MERKEN