Japanse paneelgordijnen

Japanse paneelgordijnen – Schuivende panelen

Japanse paneelgordijnen, ook wel bekend als Japanse schuifpanelen of Shoji-panelen, zijn een elegante en veelzijdige vorm van raamdecoratie. Ze worden gekenmerkt door hun strakke lijnen, minimalistisch ontwerp en lichtdoorlatende kwaliteiten.

Deze gordijnen bestaan uit verschillende panelen die langs een railsysteem kunnen worden geschoven, waardoor ze ideaal zijn voor grote ramen, schuifdeuren of als scheidingswanden tussen kamers.

De lichtfiltratie kan worden aangepast door de panelen te verschuiven, waardoor je de gewenste hoeveelheid licht en privacy kunt regelen. Daarnaast kunnen Japanse paneelgordijnen een vleugje serene en eigentijdse esthetiek toevoegen aan elk interieur.

Speciale effecten met panelen

U kunt kiezen uit soorten Japanse paneelgordijnen in textiel. Deze vorm van raamdecoratie wordt steeds populairder. Het is een manier om de Japanse cultuur naar hier te halen en om een oosterse en serene sfeer te creëren.

De panelen van het paneelgordijn schuiven zijdelings over elkaar heen. Zo krijgt u een mooie overlapping. Japanse panelen in textiel zijn maximaal 1 meter breed.

Wenst u meer informatie over paneelgordijnen of heeft u hierover een vraag? Contacteer ons dan vrijblijvend.

 

Kom een kijkje nemen in onze nieuwe toonzaal en boek nu al uw afspraak.

REALISATIES

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN &
DECORATIEIDEEËN VOOR UW RAMEN

MERKEN