Gordijnen

raamdecoratie Geraardsbergen

Gordijnen op maat

Gordijnen zijn “in” wat raamgarneringen betreft! Het geeft dat extraatje in uw woning. In de winter geven ze de warmte die u nodig heeft, in de zomer houden ze dat straaltje zonlicht tegen. Om dan te zwijgen over hoe decoratief gordijnen kunnen zijn. Gaat u voor een strakke moderne woning, kies dan voor een transparante wave gordijn! Verkiest u eerder een klassiekere en warme look? Ga dan voor een overgordijn in een dubbele of enkele plooi.

Wist u trouwens dat gordijnen perfect te combineren zijn met andere raamgarneringen? Denk maar aan een horizontale jaloezie of een screengordijn… er zijn zoveel mogelijkheden!

Kom een kijkje nemen in onze nieuwe toonzaal in Opwijk!

Bespreek uw wens met onze eigen kleur- interieur adviseur.

Geniet van een gepersonaliseerde begeleiding

Naast het kiezen van de juiste kleuren in uw woning , begeleiden we jou ook graag in het kiezen van de juiste gordijnsoort.

Wit je dat je met de juiste gordijnstof ook mooie Amerikaanse stores kan maken, of had je lievere uw stofkeuze in een strakkere look gezien? Laat er dan rolgordijnen of Japanse panelen van maken! Alles is mogelijk wanneer je de juiste stof kiest, hierbij begeleiden we u graag.

Vouwgordijnen in alle soorten & maten

Vouwgordijnen zijn een alternatief voor de klassieke gordijnen. Ze zijn beschikbaar in alle soorten en maten, met of zonder voering.

U kunt kiezen voor vouwgordijnen in textiel met een dikke stof die minder zon en licht doorlaat en warmte-isolerend werkt. Ideaal voor in de slaapkamer. Of u kiest voor een transparantere stof die net meer licht doorlaat.

Kenmerken

* Verticaal optreksysteem met koorden
* Elektrische bediening is mogelijk
* Diverse motieven
* Alle kleuren
* Kunststof onderlat
* Universele steunen voor plafond- en muurbevestiging

Kom een kijkje nemen in onze nieuwe toonzaal en boek nu al uw afspraak. Venneman bedient de regio Aalst, Merchtem en Opwijk.

REALISATIES

STIJLVOL
EN 100% PASSEND BIJ UW INTERIEUR

MERKEN