Gordijnen

Venneman plaatst de klassieke schuifgordijnen, is er weinig plaats dan kunnen rolgordijnen de oplossing zijn. Voor tijdloze en retro stijlen zijn er prachtige vouwgordijnen.

Bekijk meer

Verticale lamellen

Lamellen hebben heel wat voordelen: ze bestaan in kunststof wat ideaal is voor mensen met een allergie. Textiellamellen of stoffen lamellen zijn stijlvol en zorgen voor de ideale zonwering. Als half of volledig transparant? Geen probleem, met diverse prints krijgt uw interieur sfeer.

Bekijk meer

Jaloezieën - Lamellen

Horizontale lamellen (jaloezieën) zijn te verkrijgen in aluminium, hout en kunststof. Gebruiksvriendelijkheid en comfort staan hier centraal. U kunt met deze lamellen gemakkelijk de lichtinval regelen. Dit kan manueel met een koord, of elektrisch voor een nog groter gebruiksgemak. Net als al onze andere raamdecoratie en binnenzonwering, maken we ook uw horizontale lamellen op maat.

Bekijk meer

Chinese panelen

Raamdecoratie met een oosterse toets ? Deze vorm van raamdecoratie wordt steeds populairder. Het is een manier om de Japanse cultuur naar hier te halen en om een oosterse en serene sfeer te creëren. De panelen van het paneelgordijn schuiven zijdelings over elkaar heen. Zo krijgt u een mooie overlapping. Panelen in textiel zijn maximaal 1 meter breed. Wenst u meer informatie over paneelgordijnen of heeft u hierover een vraag? Contacteer ons dan vrijblijvend.

Bekijk meer